Interessante links
voor de echte kookliefhebber!

Van al deze adressen wordt ik helemaal blij!
Ik weet zeker dat er voor iedereen iets bij zit.

www.cheffen.nl  
Het eerste masculinaire weblog ter wereld, werkt zo simpel als de mannelijke ratio. Op zondag verschijnt een thematisch weekmenu waarop een aantal culinaire experts gedurende de week vanuit zijn of haar vakgebied reageert.

www.christiancallec.com
Wijn- en gastronomiepublicist en auteur. In deze blog deelt hij graag zijn passie voor wijn, gastronomie en reizen met jullie. Blijf daarom regelmatig langskomen, je bent welkom!

www.chefsonline.tv
Op deze schitterende receptensite worden de meeste exquise gerechten u getoond door de absolute top van culinair Nederland. Met ook daarin opgenomen een recept/demo van la Cuisine du Soleil 'Krokante mulfilet met bouillabaissesaus, saffraanaardappeltjes en tomaat'.

www.bbc.co.uk/food
Food en lifestyle met vele bekende tv persoonlijkheden, zoals Nigella Lawson met haar lekkere recepten.

www.receptenvantopchefs.nl
Op deze site vind u de complete menu's van Nederlandse Michelin Chefs. Zij koken ieder drie gerechten. De site is verrijkt met prachtig foto- en filmmateriaal.

www.foodtube.nl
FoodTube is de grootste en leukste verzameling Nederlandse filmpjes over eten op het web. Met wekelijks updates en nouveautés op het gebied van eten en drinken. Alles gerangschikt in overzichtelijke kanalen: basistechnieken, keukenapparatentests, reportages en videorecepten

www.keukentips.nl
Met de beste keukentips van Nederland. (Te vochtige hutspot of stamppot? Keukentips weet raad!)

www.terravitis.nl
Terra Vitis wijnen zijn duurzame kwaliteitswijnen met een groot respect voor mens, natuur en milieu. Vanuit hun passie onderwerpen Terra Vitis wijnboeren in Frankrijk hun wijnen aan een streng ecologisch concept. Vanaf de stok tot aan de botteling. Volgens recensenten met als resultaat: “Wijnen zoals Bacchus ze heeft bedoeld!”.

www.foodinspiration.nl
Food Inspiration is een driewekelijks gratis digitaal vakblad, geschreven voor en door foodprofessionals. Trends, markt-ontwikkelingen, inspiratie, interviews, conceptwatching en journalistieke reportages.

www.wezooz.be
Voor ontzettend veel antwoorden op alle mogelijke vragen. De vele videofilmpjes laten zien hoe je praktisch aan de slag gaat met heerlijke recepten.