Party- en evenementencatering

Ook op locatie verzorgen wij graag de volledige culinaire omlijsting. Of het nu een feest is, waar we de hapjes en de drankjes moeten verzorgen, een walking dinner voor u organiseren of een meergangendiner aan huis voor u koken, wij regelen het. En we zorgen dat uw gasten genieten van de culinaire omlijsting van de dag.

Gasthuis en La Cuisine du Soleil ook voor catering

Bij alle gerechten die we serveren proberen we u de sensatie van goed afgestemde smaken te laten ervaren. En omdat het oog ook wat wil, zorgen we voor een perfecte visuele presentatie, afgestemd op de omgeving en de stijl van het feest. Er zijn volop mogelijkheden.

Partycatering
Ons partyconcept, waarbij wij onze culinaire gerechten ‘live’, dus onder het toeziend oog van u en uw gasten bereiden, wordt altijd enthousiast ontvangen. Dat komt natuurlijk door de spectaculaire elementen: we flamberen wokgerechten ‘a la minute’ of maken overheerlijke en originele sushi’s ter plaatse klaar.  

Walking dinner
Bij het 'Walking Dinner' geven we een live-cooking demonstratie en presenteren we een continue stoom aan handzame culinaire gerechtjes waar uw gasten telkenmale mee worden verrast. We gaan geen uitdaging uit de weg en bereiden sappige, malse vleesspecialiteiten, spartelend verse vis of heerlijke originele desserts. Om je vingers bij af te likken!

Funky snacks en culinair streetfood
Vraagt uw feest om iets geks? Denk dan eens aan lekkere ‘funky snacks’ of culinair ‘streetfood’! Onze verrassende en originele presentaties maken van uw feest een niet alledaagse belevenis.

Naast onze foodconcepten bieden wij u ook totaalconcepten voor de complete presentatie en aankleding, zoals decor, sfeer en muzikale omlijsting. Wij verzorgen uw feest in stijl! Informeer naar de mogelijkheden.