Koken

Bij ons draait alles om eten. Of beter gezegd, om het zo smaakvol mogelijk bereiden van gerechten uit alle windstreken. Met een specialisme voor de Indische keuken, omdat daar mijn roots liggen. Ik leer u graag hoe u samen met anderen in een gezellige en ontspannen sfeer een bijzonder smakelijke en gezonde maaltijd kunt bereiden.

Kookworkshops, cursussen en masterclasses
U kunt kiezen uit het volgen van kookworkshops (worden vaak één avond of dagdeel gehouden), een cursus (hiervoor komt u meerdere keren naar onze locatie in Doesburg) of - voor de echte culinaire kookfanaat - een masterclass (een kookworkshop over een specifiek onderwerp of gegeven door een culinaire autoriteit). Voor iedereen en elke groepssamenstelling op aanleiding kunnen wij een kookactiviteit op maat bieden.

Combi-arrangementen
Wilt u naast het koken iets anders doen? Kies dan voor een combi-arrangement, waar het koken gemengd wordt met een andere activiteit. En er zijn veel mogelijkheden: van salsa tot een boottocht, alles kan! Op de site zit u een overzicht van de mogelijkheden. En wilt u iets anders? Vraag het ons en wij kijken wat er kan.

Kookclubs
In het fraaie pand van Gasthuis du Soleil zijn regelmatig groepen vrienden, vriendinnen of collega's te vinden die op regelmatige basis bijeenkomen in kookclubs. Sommige zijn besloten, anderen staan open voor inschrijving. Hier leert u op regelmatige basis speciale gerechten bereiden. Gezellig, ontspannen en heerlijk eten van de zelfgemaakte gerechten. 

Catering
Ook als u zelf niet de behoefte hebt om in de keuken te staan maar u wilt wel iets bijzonders voor een bijeenkomst, feestje of diner, dan verzorgen wij dat voor u met catering op locatie.  

Filosofie
Ik probeer mijn gerechten en menu’s een persoonlijk accent te geven. Ze vormen dan een uiting van mijn liefde voor waardevolle zaken in het leven, net als muziek, vriendschap en eenvoud zonder franje.
Voor mijn cursisten tracht ik mijn workshops begrijpelijk en licht verteerbaar te presenteren. Ook voor liefhebbers van lekker eten die nog niet zo bedreven zijn in de kookkunst.

Onze kookworkshops en cursussen zijn afgestemd op zowel de beginnende- als de gevorderde hobbykok. De recepten zijn toegankelijk en ontzettend lekker, maar echter niet gebaseerd op sensationele vernieuwingen. Ze zijn gebaseerd op goede en betrouwbare recepten uit bijvoorbeeld de Franse, Italiaanse, Spaanse of Aziatische keuken.

Wij gebruiken gezonde (seizoens) ingrediënten van hoge kwaliteit. Hiervoor wordt gericht ingekocht bij geselecteerde specialisten. We kopen in bij leveranciers die we goed kennen. Over hen kunnen we vertellen en u laten proeven waarom precies wij daar kopen en niet ergens anders.

Praten over koken is leuk, maar beter nog is het om zelf aan de slag te gaan en met alle zintuigen te ervaren, te proeven en te leren. Laat u leiden door mij en uw eigen zintuigen, uw hart en uw intuïtie. Met andere woorden:

Wees een lekkerbek... en kom mee de keuken in!