Masterclass
van TV-kok Lonny Gerungan
'De Thaise keuken' 

In deze masterclass geeft Lonny Gerungan, bekend van TV, een inspirerende Masterclass. Lonny is ambassadeur van de authentieke Indonesiche en Thaise keuken, zowel in Nederland als daarbuiten. Lonny heeft zijn leven gewijdt aan het doorgeven van de liefde en passie voor de veelzijdige Aziatische keuken.

Masterclass Lonny Gerungan

U krijgt nu de kans om die authentieke Thaise keuken van binnen te leren kennen. Onder de bezielende leiding van Lonny Gerungan kookt u een driegangen-menu. De deelnemers werken daarbij samen in werkgroepjes van 4 personen. Iedere werkgroep zal de bereiding op zich nemen van het volledige driegangen-menu, zodat iedere deelnemer ook alle gerechten leert bereiden die op het menu staan. Na afloop krijgt men de recepten mee naar huis zodat daar ook een proeve van bekwaamheid kan worden afgelegd... In de hoop op eeuwige roem natuurlijk.

Alle gerechten worden op authentieke wijze bereid met dagverse producten.

Masterclass Lonny Gerungan

  • Datum: 26 mei 2013
  • Prijs: € 92,00 p.p. exclusief dranken
  • Er is plaats voor 12 deelnemers

Nieuwe Masterclass met Lonny
De data van de nieuwe Masterclass met Lonny staat nog niet vast. Dat die er komt is zeker. Wilt u meedoen of op de hoogte worden gehouden? Meldt u dan per mail aan dan sturen wij u de data op het moment dat die vastgesteld zijn. U bent dan vrij om in te schrijven voor deze inspirerende Masterclass. Stuur een mail naar: info@gasthuisdusoleil.nl

Voorproefje
Onlangs hebben we al een Masterclass met Lonny gehouden. Hieronder kunt u een impressie van die dag bekijken. En wilt u meer zien? Kijk in het videooverzicht op deze site.