Combi-arrangementen

Koken is onze passie, dat spreekt. En we maken het onze gasten graag naar de zin, met alle middelen om sfeervolle, spetterende en unieke samenkomsten te organiseren. In de combi-arrangementen spelen we met bijzondere combinaties tussen eten en iets anders. En dat anders kan van alles zijn.

Een greep uit de mogelijkheden:

KOKEN MET KUNST
U gaat aan de slag onder begeleiding van een kunstenaar. Lekker eten én met een eigen kunstwerk naar huis! 

KOKEN MET STADSWANDELING
Voor het eten een lekkere stadswandeling maken door de historische Hanzestad Doesburg. In 5 kwartier laat een deskundige stadsgids u het prachtige historische centrum zien, met panden onder andere uit de 13e eeuw!

U kunt de stadswandeling ook op een ludieke manier laten verzorgen door actrice Mieke Wijnakker, die als 'typetje' (bijvoorbeeld als heks, hofdame of toiletjuffrouw) de rondleiding verzorgt. 

KOKEN MET PIANORECITAL EN GLASKUNST (LALIQUE)
U wordt met een heerlijk glas prosecco ontvangen in de concertzaal van de “Gerheysenhof”, pal tegenover het pand van Gasthuis du Soleil. Na een korte inleiding over de beroemde juwelen- en glaskunstenaar René Lalique, (de Rembrandt van de juwelen en glaskunst) luistert u naar een pianorecital. Daarna is er gelegenheid de bijzondere glascollectie te bewonderen. Dit arrangement is er in variaties tussen de twintig minuten tot een uur.

KOKEN MET SALSA-DANSEN
Dansen is plezier voor iedereen! Gooi uw heupen los tijdens een ruim 1 uur durende salsa dansworkshop in Gasthuis du Soleil, samen met 'Conquista', een van de 3 beste salsa dansscholen van Nederland. De workshop wordt afgesloten met een spetterende dansshow door de docenten, zodat u verzekerd bent van een onvergetelijke middag of avond.

KOKEN EN SLOEPVAREN
In de haven van Doesburg liggen 2 sloepen klaar, t.w. voor 10- en 18 personen. Gevaren wordt in veilige sloepen op het rustige vaartraject tussen Doesburg en Laag Keppel op de Oude IJssel. De tocht duurt ca. 1 1/2 uur. Voorafgaand aan de vaartocht worden in een 4 uur durende kookworkshop een aantal heerlijke gerechten gekookt die gezamenlijk zullen worden genuttigd tijdens de sloepvaart. Een heerlijk glas wijn zal beslist niet ontbreken...

KOKEN MET OVERNACHTING
De oude Hanzestad Doesburg, gelegen op de grens van de Achterhoek, Veluwe en het gebied De Liemers, is landelijk bekend door haar prachtig gerestaureerde historische binnenstad en vestingwerken. In samenwerking met het nieuwe aan de promenade van de IJssel gelegen Hotel Doesburg, hebben wij speciaal voor u een overnachtingsarrangement samengesteld.

Overnachtingsarrangement op basis van slaapkamer 2-pers. incl. ontbijt. Bel ons voor meer informatie. Uw ontvangst is vanaf 14.00 uur in Hotel Doesburg met koffie of thee. U kunt gratis parkeren onder het hotel.

WIJN-SPIJS WORKSHOP
Eten en wijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in de gastronomie. De wijn in het glas zorgt voor de harmonie in een gerecht en een juiste wijnkeuze is daarom van groot belang. Heeft u altijd al meer over smaak, wijn en koken willen weten? Het thema van dit arrangement is om de kennis op het gebied van smaak en het combineren van wijnen en gerechten te bevorderen. Wij introduceren u graag op een ontspannen, leerzame en leuke manier in de wereld van smaak. We geven een uitleg over smaakleer en proeven een aantal wijnen uit eigen assortiment in combinatie met eenvoudige gerechten. Deze combi-workshop maakt uw uitje tot een culinair hoogtepunt! Leuk met vrienden, collega's, familie of met het bedrijf. Door de ongedwongen sfeer ook ideaal om een kookevenement als dit in te zetten voor uw klanten en vaste relaties.

Informeer naar de mogelijkheden