Onze kookworkshops 

Wij bieden u onderstaande inspirerende en boeiende kookworkshops voor groepen van minimaal 12 personen. U kunt zich ook op individuele basis opgeven voor onze geplande kookworkshops. Raadpleeg hiervoor regelmatig onze agenda met het hele jaar door diverse wisselende kookthema's. Neem gerust even de tijd voor deze kennismaking en ontdek hoe je op gastronomisch gebied samen met vrienden, familie, collega's of relaties een onvergetelijke middag of avond kunt beleven. De kookworkshops duren maximaal 4-5 uur.

Bij iedere kookworkshop staan de prijzen per persoon vermeld. Deze geldt voor groepen van 10 en meer personen. Bij een boeking van minder dan 10 deelnemers bedraagt de entreeprijs voor een kookworkshop € 595,00 exclusief consumpties.

Overzicht van onze kookworkshops

Kookworkshop Eindbestemming Toscane

Korte workshop: Satéspecial
Deze drie uur durende workshop staat helemaal in het teken van Saté. U maakt onder andere de saté waarmee wij de tweede prijs in de wedstrijd "De Lekkerste Saté van Nederland" hebben verdiend. Uiteraard krijgt u hiervan ook de receptuur mee naar huis. Om vergelijk te hebben maken we naast de winnende saté ayam ook een saté babi (varkenshaas) en een saté kambing (lamsvlees), kompleet met garnituren en bijbehorende sauzen. En na afloop genieten we samen van de vers geroosterde saté.

Prijs: € 37,50 p.p. (excl. drankjes)

Kookworkshop Streetfood Special

Streetfood Special
Tijdens deze drie uur durende workshop nemen we u mee langs verschillende vormen van Streetfood. Streetfood is een nieuwe trend waarbij eten bereid wordt 'op de hoek van de straat'. Soms letterlijk - denk aan hippe tot mobiele keuken omgebouwde vintage voertuigen - tot aan nieuwe ein inspirerende restobars. Allen hebben ze gemeen dat het eten kakelvers en ter plekke bereid wordt, en ingredienten worden veelal betrokken bij leveranciers in de buurt. 

Samen bereiden we een 4-tal heerlijke gerechten, waaronder 1 vegetarisch gerecht.

Prijs: € 37,50 p.p. (excl. drankjes)

Kookworkshop Eindbestemming Toscane

Koken in Normandië
Geniet een weekeinde lang van de fraaie omgeving van Le Vivier in Normandië. U verblijft in een majestueus familiehuis omringd door terrassen en bossen. Ook het culinaire deel ontbreekt niet dit weekeinde: op zaterdag doen we samen inkopen voor een heerlijk diner. Dat u zelf in een inspirerede kookworkshop leert bereiden.

Prijs: € 375,00 p.p. inclusief champagne en amuses bij ontvangst, diner op vrijdag, kookworkshop/diner op zaterdag, 2 x ontbijt en lunch op zondag. 

Kookworkshop Eindbestemming Toscane

Italiaanse Gastronomie
Italië is eten! De Italiaanse keuken is vol avontuur, afwisseling, raffinement en gebaseerd op eeuwenoude familietradities. Daarbij heeft iedere streek zijn eigen kenmerkende gerechten. Typerend voor deze workshop zijn de pure smaken en de authentieke recepten uit de regio Toscane en Umbrië.

Prijs: € 62,50 pp. exclusief consumpties

Smaaksensaties uit het zonnige Zuiden (mediterraans)
Beleef het ultieme vakantiegevoel weer met de combinatie van heerlijke gerechten en Mediterrane geuren. Gerechten met sardines, rode mul of lamsvlees en een hoop verse kruiden zoals rozemarijn, tijm, dragon en venkel, en natuurlijk knoflook en geurige tomaten. Dat zijn de ideale ingrediënten voor een boeiende workshop en smakelijk diner in Provençaalse sferen. Ruikt u het al?

Prijs: € 62,50 pp. exclusief consumpties

De Feestelijke Decemberkeuken
December is voor velen de maand van gezellig samenzijn, genieten van vrienden en familie en heerlijk eten en drinken. Verras uw gasten deze december! Met deze workshop leert u een heerlijk driegangen-menu samen te stellen. We leren u niet alleen koken, maar laten u laten u ook zien hoe u een bord feestelijk kunt opmaken. Een workshop met een 'wauw' effect dus!

Prijs: € 57,50 pp. exclusief consumpties, inclusief welkomstdrankje

Tapas
Tapas: kleine Spaanse hapjes waarvan wel meer dan honderd soorten bestaan. De Spanjaarden hebben Tapas tot een soort culinaire kunstvorm gemaakt waarbij niet alleen het eten belangrijk is, maar ook de tijd die je uittrekt om met vrienden en familie de tapas te verorberen. Eten mag je dat niet meer noemen. Wij leren u in deze kookworkshop zelf overheerlijke Tapas te bereiden. En natuurlijk maken we en na afloop een heerlijke Spaanse proeverij van. Olé!

Prijs: € 55,00 pp. exclusief consumpties

Kookworkshop Wereldtapas

Wereldtapas
Vandaag de dag vinden we het leuk om verrassende kleine smakelijke hapjes te eten. Dus waarom niet een een hele maaltijd met hapjes samenstellen? In deze workshop maak je overheerlijke hapjes in de vorm van sushi's of tapas die je voor elke gelegenheid kunt combineren. Kleine gerechtjes van ingrediënten uit de hele wereld die op een unieke manier zijn verwerkt. Aantrekkelijke 'wereldhapjes'. 

Prijs: € 62,50pp. exclusief consumpties 

Kookworkshop East Meets West

East meets West
Koken met verbluffende combinaties van verschillende kookstijlen. U ontdekt verrassende nieuwe smaakcombinaties. Wij laten u kennismaken met deze spectaculaire manier van koken.

Prijs: € 62,50 pp. exclusief consumpties

Kookworkshop Asian Temptation

Workshop Aziatische keuken
Maak nu aan de hand van een overheerlijk 4-gangenmenu kennis met de specifieke smaakkenmerken uit de Thaise-, Chinese- en Indonesische keuken. 

Prijs: € 62,50 pp. exclusief consumpties 

Kookworkshop Buitenleven in de Achterhoek

Thaise avond

In Thailand draait alles om eten. Geniet in deze workshop van de meest uiteenlopende gerechten. Van de overheerlijke Thom ka kai soep of Massaman Curry, een kruidige, gele curry met stukjes aardappel en grote stukken kip, met deze Thaise kookworkshop  gaat er een hele nieuwe culinaire wereld voor je open!

Prijs: € 62,50 pp. exclusief consumpties 


Kookworkshop Indische Avond

Indische avond
Mijn persoonlijke favoriet. Met mijn Indisch-Nederlandse achtergrond kom ik uit een rijke cultuur waarin lekker en uitgebreid eten centraal staat. Ik neem u mee door mijn jeugd via de gerechten die mijn moeder, omaatjes en tantes klaarmaakten en laat ik u genieten van de klassieke en de hedendaagse Indonesische keuken. U maakt gezamenlijk een heerlijke rijsttafel met traditionele gerechten en authentieke smaken die in buffetvorm gezamenlijk zal worden gepresenteerd.

Prijs: € 62,50 pp. exclusief consumpties 

Kookworkshop Barbecue

Barbeque en outdoorcooking
Vanaf nu geen verkoold vlees meer. Barbecuen en buiten koken gaat veel verder dan het grillen van een worstje, stukje vlees of kip op een vuurtje of gas. Barbecuen is een feestje. Barbecuen biedt keer op keer kans op verrassing!

Prijs: € 62,50 pp. exclusief consumpties.

Kookworkshop Sheherazade

De Kookkunsten van 1001 nacht
De heerlijkheden uit de keuken van 1001-nacht leert u nu zelf bereiden in deze unieke thema-workshop. Overheerlijke stoofgerechten, bereid met de voor ons nog onbekende maar zo tot de verbeelding sprekende 'tajine'. Smakelijke 'mezze', kleine hapjes, hartig of zoet en riante salades.

Prijs: € 62,50 pp. exclusief consumpties.

Kookworkshop Buitenleven in de Achterhoek

Buitenleven in de Achterhoek
Wij willen u graag laten kennismaken met de culinaire rijkdom aan culinaire topproducten, afkomstig van leveranciers bij ons in de buurt, want de Achterhoek heeft immers haar eigen delicatessen.

Prijs: € 62,50 pp. exclusief consumpties.

Kookworkshop Buitenleven in de Achterhoek

Korte workshop: Hapas
Hapas, u kent ze wellicht al: grote houten planken (tot wel meer dan een meter lang) , royaal gevuld met diverse hapjes. Een informele en sociale manier van tafelen, die gaat over samen delen en genieten.

Prijs: € 37,50 pp. exclusief consumpties.

Deze korte workshop duurt 3 uur.

Kookworkshop Buitenleven in de Achterhoek

Groenten in de Hoofdrol
Een culinaire workshop waarin geen gebruik wordt gemaakt van vlees- of vis. Niet alleen voor de vegetarier, maar voor een ieder die wat meer wil afwisselen met groente. In deze nieuwe workshop bereiden we - met seizoensgroenten - samen de lekkerste vegetarische wereldgerechten.

Prijs: € 55,00 pp. exclusief consumpties.