De Lekkerste Saté van Nedeland

Wij hebben de laatste weken in een roes geleefd. Waarom? Dat zal ik u vertellen: We hebben deelgenomen aan de wedstrijd ‘De Lekkerste Saté van Nederland’. Een spannende wedstrijd waar voor ingeschreven kon worden. En daar moesten wij natuurlijk bij zijn! Uit alle inzendingen zijn 30 chefs geselecteerd voor een zinderende finale in ‘De Kookfabriek’ in Amsterdam. Op maandag 5 oktober werd er live gestreden om de titel ‘De Lekkerste Saté van Nederland’.

De Lekkerste Saté van Nederland

Na een pittige kookstrijd werden de gerechten opgediend aan een professionele vierkoppige vakjury, onder voorzitterschap van sterrenchef Erik van Loo (** Michelin). Er werd geproefd, bekeken en genoten van alle heerlijke satévarianten.

De jury gaf aan dat ze veel fraai gepresenteerde satégerechten hebben beoordeeld, maar dat uiteindelijk de smaak de doorslag heeft gegeven bij de keuze van de winnaars. En wij hebben de 2e prijs gewonnen!!!!! Het gerecht van mij, René van Doornum van Gasthuis Du Soleil, kwam als één na beste uit de bus. De Telegraaf nam de beoordeling uit het juryrapport over en schreef over mijn gerecht: “Erik van Loo Restaurant Parkheuvel Rotterdam (**): "Gerecht is perfect in balans. Simpel maar authentiek. De verdiende nummer 2 van Nederland ……."

Jullie begrijpen dat ik met de prijs en het juryrapport enorm blij ben en zeer verguld. Ik heb daarom de laatste tijd een gelukkige roes geleefd.

Meegenieten tijdens speciale workshop
"Satéspecial" 

Natuurlijk wil ik jullie hier graag van mee laten genieten. Dat kan door u in te schrijven voor de speciale Workshop ‘Satéspecial’ voor de prijs ad. € 37,50 p.p. (excl. drankjes)

 • Workshop Satéspecial: 
  3 uur durende ‘satéspecial’. U maakt de winnende saté en neemt de receptuur mee naar huis.

  Bij voldoende animo maakt u naast de winnende saté ayam ook saté babi (varkenshaas) en saté kambing. (lamsvlees). Kompleet met garnituren en bijbehorende sauzen. Samen genieten we van de vers geroosterde saté.

  Voor data kijkt u op onze agenda.
   
  Inschrijven voor deze special kan door ons een e-mail te sturen of telefonisch te reserveren. Onze contactgegevens vindt u hier.