Combi-workshop "Percussie & Koken"

"van 't Hoofd naar 't Hart en in de Maag"

Deze combiworkshop geeft u het beste van twee werelden: de internationaal bekende percussionist Martin Verdonk en studiokok Rene van Doornum hebben de krachten gebundeld en bieden u een fantastische ervaring: een percussieworkshop gevolgd door een tapas-workshop. Maak het hoofd leeg, volg de ritmes naar uw hart en ervaar de passie van smaak en ritme! Deze spannende combi workshop met twee unieke smaakmakers mag u niet missen...!

Martin Verdonk en René van Doornum

Links Martin Verdonk, rechts René van Doornum

Martin Verdonk is al 35 jaar internationaal top-percussionst. Hij heeft gespeeld (en doet det nog) met Steve Winwood, Incognito, Prince, Ilse DeLange, Nick & Simon e.v.a. Als geen ander weet Martin mensen samen te brengen en te inspireren... Dat doet hij ook tijdens de percussie workshop. Hij voert u mee naar een wereld van swingende ritmes, gespeeld op djembe's, shakers, claves, maracas, tamboerijnen en nog veel meer. U zult versteld zijn van uw eigen muzikaliteit. De workshop is voor iedereen toegankelijk.

Rene van Doornum, top-chef en eigenaar van het schitterende Gasthuis Du Soleil, verrast u met een overheerlijke en pure Mediterrane Tapas workshop! De tapas hapjes komen uit het hele Mediterrane zeegebied, dus niet alleen traditionele tapas uit Spanje, maar ook uit Italië, Griekenland en zelfs Turkije. De gerechtjes worden allemaal tegelijk (warm en koud) in buffetvorm gepresenteerd in prachtige aardewerken schalen om daarna gezamenlijk genuttigd te worden met een heerlijk glas. Vlees, vis, verse groenten, er is voor elk wat wils. 

Zomer 2013 wordt de percussie workshop afgesloten met een BBQ-tapas workshop. Leer fingerfood en kleine gerechtjes maken op de BBQ. Natuurlijk met de bijbehorende begeleidende gerechten, zoals salades en tapenades. Dat wordt smullen, lachen en genieten!

tapas

Hieronder een korte impressie van de workshop.


Combiworkshop "Percussie & Koken"

Data: n.n.b.
Kosten: € 85,= p.p. 
Locatie: Gasthuis Du Soleil-Doesburg
Aanvang percussie workshop: 13.00 (tot 16.30)
Inloop vanaf 12.30
Aanvang kookworkshop: 17.00 (tot 20.30)

 

Zomerworkshop Percussie & BBQ-tapas:

Data: 30 juni
Kosten: € 65,= p.p. 

Locatie: Gasthuis Du Soleil-Doesburg
Aanvang percussie workshop: 14.00 (tot 16.30)
Inloop vanaf 13.30
Aanvang kookworkshop: 16.30 (tot 20.30)

Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen
Aanmelden via info@gasthuisdusoleil.nl