Zakelijke bijeenkomsten

Gasthuis du Soleil is een exclusieve en huiselijke locatie, ideaal voor vergaderingen, presentaties, brainstormsessies, seminars en trainingen. U kunt hier niet alleen ongestoord vergaderen, maar ook culinair genieten van een heerlijke lunch of diner of uw bijeenkomst laten verzorgen met hapjes en drankjes. Wij voeren uw wensen graag uit!

Zonnesuite

Vergaderen
Gasthuis du Soleil is een inspirerende locatie voor vergaderingen, trainingen, presentaties en andere bijeenkomsten. De huiselijke omgeving leent zich voor kleinschalige bijeenkomsten op niveau, waarbij ook de verzorging van de gasten niet onbelangrijk is. Culinair sloven wij ons graag voor u uit, voor lunch, diner of hapjes en een drankje. Allen om uw bijeenkomst succesvol te maken!

Bekijk onze vergaderruimte, de Zonnesuite

Ontmoeten
Doesburg en haar omgeving kent veel enthousiaste ondernemers. De 'Open Coffee Doesburg', iedere woensdagmorgen van 09.00 tot 11.00 uur, biedt hen de mogelijkheid om die passie voor het ondernemerschap met elkaar te delen en andere lokale ondernemers beter te leren kennen. De ongedwongen sfeer van Gasthuis du Soleil draagt bij aan een informele sfeer waarin nieuwe contacten zo gelegd zijn.

'Open Coffee Doesburg' is ontstaan vanuit de behoefte van vele ondernemers om naast online netwerken elkaar ook eens 'live' te ontmoeten om zo nieuwe activiteiten te ontplooien en nieuwe energie te krijgen van elkaar.

Ook voor alle andere zakelijke activiteiten kunt u bij Gasthuis du Soleil terecht. Neem contact met ons op en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.